Miesten puvun vuokraus

Kuinka vuokraus hoituu?

  • Puku kannattaa tulla sovittamaan hyvissä ajoin ennen tarvetta, näin varmistetaan oikean koon varma löytyminen. Ei kuitenkaan kannata tulla yli kolmea kuukautta aiemmin, koska mitat saattavat muuttua. Jos tarvitset puvun heti mukaan, varaa sovitukseen lisää aikaa noin 45 minuuttia. Jos puvun nouto on 24 tunnin sisällä sovituksesta, veloitamme 20 € pikalisän.
  • Sovitukseen kannattaa varata aikaa noin puoli tuntia per sovittaja. Varmistaaksesi, ettei sinun tarvitse odotella, varaa aika soittamalla (010 440 1990) tai lähettämällä sähköpostia (info@pukuvuokraamo.net). Jos isompi seurue, kuin kaksi henkilöä, on tulossa samaan aikaan sovitukseen, varaathan tällöin ajan.
  • Sovituksen yhteydessä teemme vuokrasopimuksen, jolloin maksamalla puolet vuokrauksen kokonaishinnasta saat varattua juuri sinulle sopivat vaatteet. Jäljelle jäävän osuuden vuokrahinnasta veloitamme noudon yhteydessä.
Jäikö vuokratuotteiden kunto epäilyttämään?
  • Kerran käytetyt kengät ovat käytetyt kengät! Samoin paidat eivät vastaa uutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Muissa tuotteissa käytön jäljet eivät näy samalla tavalla. Mikäli haluat vuokrapakettiisi tuliterän paidan tai kengät, se onnistuu lisämaksua vastaan.

Sovitathan pukusi noudon yhteydessä!

  • Puvun voi noutaa vuokrasopimuksessa mainittuna päivänä liikkeen aukioloaikojen mukaan, ellei toisin ole sovittu.
  • Suosittelemme, että puvun käyttäjä tulisi itse noutamaan pukunsa ja sovittaisi sen päälleen vielä kertaalleen. Tarkistamme yhdessä käyttäjän kanssa, että tarvittavat osat ovat mukana ja kaikki on kunnossa juhlapäivää varten. Mikäli jotakin korjattavaa löytyy, se pystytään hoitamaan odottaessa.