Upeat vanhojentanssipuvut Helsingistä

Suomen Pukuvuokraamossa on runsas valikoima upeita vanhojentanssipukuja. Liikkeemme palvelee keskeisellä paikalla Helsingin Kampintorilla. Ota yhteyttä ja tule käymään liikkeessämme!

Tarjolla on useita eri kokoja, malleja ja värejä, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Mallistoomme kuuluvat sekä tyttöjen että poikien vanhojentanssipuvut, joita myymme ja vuokraamme.

Varausta tehdessämme tarkistamme henkilöllisyystodistuksen, sekä veloitamme varausmaksun.

Vuokrapukujen hinnat

Varausta tehdessämme tarkistamme henkilöllisyystodistuksen, sekä veloitamme varausmaksun.

Vanhojentanssiviikolla kaikki pukukokonaisuudet ovat saman hintaisia: 180 euroa. Kenkiä on mahdollista vuokrata 30 euron lisähintaan.

Virallinen vuokra-aika on yksi viikko. Vuokra-ajan muutoksista on mahdollista sopia erikseen. Pukupakettien valmistus aloitetaan tammikuussa, joten on mahdollista, että puku on noudettavissa jo kuukautta aikaisemmin. Tästä ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse.

Vuokraukseen kuuluu itse puku asusteineen, tarvittavat hihojen ja lahkeiden lyhennykset sekä puvun pesu.

Vuokratuotteet on mahdollista vakuuttaa. Tutustu vakuutusehtoihimme!


Myyntifrakit

Vuokravaraston loputtua tarjoamme frakkikokonaisuuksia tuliteränä joko vuokralle hintaan 300 € tai omaksi hintaan 734 €. Tuotteet tilataan tällöin asiakkaan omassa koossa. Viimeinen tilausaika uusille puvuille on joulukuun lopussa.

Hintaan kuuluvat frakkitakki ja -housut, paita, rinnus- ja kalvosinnapit, liivi, rusetti, olkaimet sekä taskuliina. Korjaustyöt, kuten hihojen tai lahkeiden lyhennykset, veloitetaan erikseen.

Pukujen sovitukseen on hyvä varata aika joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Poikien vanhojentanssit

Jos mietit, onko nyt oikea aika varata juhla-asu vanhojen tansseja varten, vastaus on kyllä! Mitä aikaisemmin olet liikenteessä, sitä enemmän on valinnanvaraa.

Selvitä oma kokosi mittaamalla rinnanympäryksesi ja jakamalla se kahdella, niin saat parhaimman arvion omasta koostasi. Esimerkiksi 96 cm tarkoittaa noin kokoa 48. Takin koko on meille tärkein tieto, jonka avulla voimme selvittää, löytyykö meiltä sinulle pukua.

Emme varaa pukuja puhelimitse, ainoastaan sovituksen kautta, johon on hyvä varata aika etukäteen joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Tiesitkö, että voit käyttää juhla-asuna myös muuta kuin frakkia? Viime vuosina poikien asuna on käytetty pääsääntöisesti frakkia, mutta vaihtoehtoja on muitakin. Tansseissa voi käyttää myös sakettia, smokkia, bonjour-pukua sekä tavallista tummaa pukua.

Vanhojentanssipuvun sovitus

Sovituksessa sovitamme sinulle haluamaasi juhla-asua. Voit kokeilla useampaa vaihtoehtoa ennen päätöksentekoa. Oikean juhla-asun löydyttyä varaamme puvun sinulle tekemällä vuokrasopimuksen. Sopimusta tehtäessä on maksettava 50 % puvun vuokrahinnasta varausmaksuna. Muistathan tutustua vuokraehtoihin!

Voit noutaa varaamasi puvun vuokrasopimuksessa sovittuna päivänä liikkeen aukioloaikoina. Sinun ei tarvitse varata aikaa kalenteristamme, kunhan itse varaat itsellesi 15–20 minuuttia aikaa, jotta ehdit sovittaa pukuasi vielä kerran. Näin varmistamme, että asu on juuri sellainen kuin toivoit.